IJK Advies
Meanderstraat 8
5563 BL Westerhoven

Rabobank: 1132.82.249
KvK: 17181002
BTW: NL1411.05.070.B01

T: 06 - 46109407
E: info@ijkadvies.nl
 
 

IBN-groep Uden

Optimaliseringstraject Groeps-samenstelling Openbare Ruimte 2010
juni t/m oktober 2008

Opdrachtomschrijving
Opstellen van concrete formatieplannen in het verlengde van het Actieplan 2010. Tevens actief deelnemen aan het traject om het Bedrijfsplan 2009 tot stand te brengen, specifiek met betrekking tot het bedrijfsonderdeel Openbare Ruimte.

Recensie door opdrachtgever
M. Gielen - Directielid IBN-facilitair

Er is bij mij grote waardering voor de wijze waarop het traject is aangepakt. Rayonleiders en teamleiders zijn in het traject nadrukkelijk betrokken en hiermee is draagvlak voor het plan gecreëerd.


Gemeente Gemert-Bakel

Interim Coördinator Onderhoud
november 2007 t/m maart 2008

Opdrachtomschrijving
De interim-coördinator richt zich op planning, budgettering, voortgang en kwaliteit van het werkterrein Onderhoud. De interim-coördinator dient bovenal het dorps- en wijkgericht werken door te ontwikkelen.

Recensie door opdrachtgever
G. Stoffels - Afdelingshoofd Openbaar Beheer

De rol van tijdelijk coördinator is door IJK Advies goed ingevuld. Na een (zeer) korte inwerkperiode is IJK Advies erin geslaagd om "goed op de winkel te passen" en tegelijkertijd een aantal zaken te structureren waar we verder mee kunnen.

 

Coaching
augustus 2008 t/m november 2008

Opdrachtomschrijving
De tijdelijke ondersteuning richt zich op de persoonlijke effectiviteit van de betrokken persoon door coaching. Het doel van het coachingstraject is in het algemeen tweeledig: het verhogen van de prestaties en het onafhankelijk, zelfsturend leren werken. De focus van IJK Advies richt zich op het tweede als drijfveer voor het eerste.

Recensie door opdrachtgever/coachee
De start om te komen tot de leervragen/doel leek wat moeizaam. Grotendeels ligt de oorzaak bij de coachee. Ik verwacht dat dit door ervaring steeds beter zal gaan.
Ik heb het als een zeer prettige samenwerking ervaren.