Introductie

Mission Statement

Kwaliteit

Referenties

Projecten

 

 
IJK Advies
Meanderstraat 8
5563 BL Westerhoven

Rabobank: 1132.82.249
KvK: 17181002
BTW: NL1411.05.070.B01

T: 06 - 46109407
E: info@ijkadvies.nl
 
 

IJK Advies denkt vanuit de wensen van haar opdrachtgevers en zorgt voor passende en relatiegerichte oplossingen door betrokkenheid, ervaring en inzet.Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor integrale concepten en adviezen omdat wij de taal van de strateeg èn van de uitvoerder spreken. Wij willen ontzorgen, door de spin in het web te zijn. Een uitgebreid netwerk stelt ons in staat om multidisciplinaire projecten door variërende planstadia te loodsen. Daarbij staat relatiegericht werken bij ons hoog in het vaandel omdat alleen door kennisdeling, partnerschap en organiserend vermogen plannen daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Wij investeren in onze relaties en zetten in op langdurig partnerschap door wederzijds begrip, kennisoverdracht en transparantie. Samen werken door partijen bijeen te brengen: overheden, woningcorporaties projectontwikkelaars, bewoners en ondernemers.

IJK Advies wil de beste dienstverlener zijn op het gebied van advies, management en organisatie van de woon-, werk- en leefomgeving.